Helgen

2011-04-04 / 10:49:47
Ja nu va det måndag igen och jag längtar redan tills det blir helg igen!!!
Denna helgen har varit full av roligheter iaf :) Det gillas!

Fredag: Jobbade till klockan fyra (fick ta ledigt en timme för att jag skulle ut). Sedan blev det hemmåt och göra sig iordning lite. Syrran och hennes kille kom och hämtade mig, och direkt vi kommer till stan så kommer syrran på att hon glömmer sin hårförlängning hos mamma, så vi fick åka tillbaka till grums, (skräll för henne, haha). När vi väl kom till stan efter några om och men så började vi iaf göra oss klara för utgång. Jag skulle försöka dricka LITE och LUGNT. Men det blev ju inte så mycket med den saken. När klockan va runt helv elva gick vi till Tempel för att inte försöka stå i väldens längst kö. Jag kan lova att jag har aldrig sett så mycket folk i hela mitt liv. Det va sjukt mycket folk där inne senare på kvällen. Men kan också lova att det var en av de roligaste utgångarna ;D Sjukt bra musik och umgänge!! Lyckad kväll!
Jag kom hem runt halv fyra och då blev det sängen med en gång!!




Lördag: Upp klockan kvart över nio för att åka iväg till Kil och tatuera mig. (Därför skulle jag ha tagit det lugnt dagen innan) Men det gick bra iaf. Mådde inte så dåligt :) Tattoon blev bra tyckte jag iaf ;) När jag kom hem igen blev det att vila en stund och försöka hitta ngt till kvällen. Alla verkade helt döda och tråkiga. Men fick tillslut dricksällskap av (otroligtnog) JOHANNA :D , jacob och jim. Satt och spelade ölspelet och 'jag har aldrig'. Som tur var tog drickan slut efter ett tag, och inte långt efter det fick det bli att vila ögonen. Blev kvar hos johanna o jacob över natten.



Söndag: Vaknade av att jacob hade vaknat och en mobil ringde. Va lite halvdöd, men fortsatte vila lite innan mamma kom och hämtade mig. Vila/sova fick bli söndagens ord!! Men lite senare på kvällen orkade jag mig upp till johannisen igen och kollade på en film innan jag skulle sova.

Sjukt bra helg men bra sällskap!!!

/perssonsofie

,.,.

2011-04-01 / 13:06:32

Det är så lätt att såra. Lättare än man tror. Ett överlägset hån, några tanklösa ord, man kanske inte menar, men det kan påverka mer än du vet och ge en människa känslan av ensamhet. Det är så lätt att glädja, lättare än du tror. Ett vänligt leende, några uppmuntrande ord, sagt i en vänlig ton, kan värma mer än du vet.




/perssonsofie
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!