känslor

2011-03-31 / 15:42:08

Måste bara skriva av mig....

Ingen vet vilken relation vi hade. Den va speciell på ngt sätt, eller hur? Det va lixom annorlunda att se dig eller att prata med dig. Vi hade ändå inte bra kontakt på det viset. Men jag vet att jag kunde prata med dig om allt. När vi sågs, att låtsas som ingenting. Det va svårt, men det gick! Det var verkligen något speciellt. Din blick, glömmer den aldrig! Det va alltid lite 'snegel' åt varandras håll.
Jag minns speciellt en kväll. Du vet vilken jag menar! Glömmer aldrig!!! Hehe, jag minns hur vi fick blickar av en speciell person, både du och jag skrattade.
Jag skulle kunna skriva en hel bok om dessa känslor. Men ingen skulle någonsin förstå.
Jag fick iaf prata med dig och se dig en sista gång, hoppas vi ses igen <3

/perssonsofie

Time to move on?

2011-03-31 / 08:37:28

It's time to move on, time to get going
What lies ahead, I have no way of knowing
But under my feet, bad grass is growing
It's time to move on, it's time to get going

/perssonsofie

29/3

2011-03-29 / 09:24:35
Godmorgon alla!
Urk, vilket väder de va ute idag. Skulle skynda mig ner till bussen imorse och när jag kommer ut så är det klart att de snöar. Det har ju varit helt underbart i helgen ju. Suck och stön!!!

Min helg har varit lugn och skön.
Fredag: Jobbade till fem, fick ta bussen in till stan sedan buss till Grums. Gick av så jag kunde gå till godingen direkt :) Vad gjorde vi sen tro?! Vi åkte och handlade tror jag, sen åkte vi till mamma och gav katterna mat och hem igen. På kväleln skulle jag promt se körslaget, men såklart somnade jag! Blir så trött på mig själv. Men utvilad blev jag iaf :) Kvällen blev inte så mycket längre än så.
Lördag: Vaknade av att klockan ringde vid halv elva. Skulle iväg och va i Kil strax efter tolv. Gick rätt fort där. Sen fick det bli ett ryck med dammsugaren när jag kom hem till gos igen. Beställde sallad efter de och sen skjutsade jag Johanna in till stan eftersom hon hade glömt sina bilnycklar där :p Resten av kvällen spenderades med mitt hjärta och likaså hela söndagen :)

Helskön helg med massa vila :) Det var behövligt. Känner att jag gärna skulle vilja ha helg igen. Men 4 arbetsdagar kvar innan jag får njuta av den!

Ha en bra dag allihop!


                      

Måste tillägga att min goding har namnsdag idag oxå, så grattis på han <3
/perssonsofie

Underbart..

2011-03-24 / 08:28:36
Vad säger ni alla, vilket underbart väder det är! Vaknade 6.00 och va faktiskt rätt positiv över att gå upp. Jag hoppas verkligen bara att det ska hålla i sig nu.
Just vid sånahär tillfällen skulle man vilja ha jobb utomhus, men nejdå, jag ska sitta här inne framför datorn och telefonen ända tills solen ska gå ner :/ Typiskt!
Men hinner nog ut en sväng på lunchen sen iaf :D Det ser jag fram emot!

Ha en kanon dag, och hoppas alla njuter av solen nu när den visar sitt bästa jag!

                                  
/perssonsofie

Onsdag

2011-03-23 / 13:17:34
Yes, nu är man tillbaka efter lunch då.
Tog kanske en kvart för mig att fatta hur tusan man skulle starta pappas bil, men tillslut fattade jag att man skulle visst hålla in bromsen. Ärthjärnan Sofie! Men tillslut kom jag både ifrån och till jobbet igen :)

Igår umgicks jag med min pingla Johanna :D Auktion fick det bli en sväng, sedan åkte vi in till stan och hämtade Jacob och Jim som hade fått för sig att de skulle på hockey en timme innan den böjade :p Jag kom i säng typ vid tolv, men somnade inte förän vid ett. Så idag kan jag lova att jag är mer än död. Skulle kunna somna på pricken här nu.
Så idag får det bli mer än bara lugnt, och försöka komma i säng tidigt.
/perssonsofie

....

2011-03-22 / 10:48:41
Hold your head up high and this pain will die somehow, somewhere, just try...

                     
/perssonsofie

Helgen

2011-03-21 / 09:16:59
Nu är det måndag igen!!!
Hade hellre haft fem dagars ledigt och två dagars jobb.

Helgen har iaf varit rätt lugn. I fredagskväll var jag hos en kompis i stan, vi satt och pratade och kolla film/tv tills jag åkte hem vid halv tre/tre.
Lördagen fick tillbringas med pojken. Vi åkte och köpte så vi kunde göra räk/kräft sallad, kollade på Körslaget, eller jag gjorde iaf :P och drack lite vin. Pigg som jag var somnade jag på soffan, men vaknade tillslut av att han satte på musik så jag skulle vakna ^^, Och det gjorde jag ju såklart.. Men det blev inte så mycket gjort när jag vaknade ändå, ut och gå en sväng sen gå och lägga sig :D
Söndagen fick bli mer än lugn. Vaknade av ett telefonsamtal, kunde inte somna om. Eller ja, klockan va runt ett så de fick bli att gå upp. Käkade lite frukost sen vila! På kvällen gick vi och köpte godis och hyrde två filmer. Minns inte va dom hette, men de dög iaf :D (Den sista såg jag kanske 20 min på :P) Och när de två va slut blev det sängen och sova.

Lugn och skön helg, det va behövligt känner jag :)

                               
/perssonsofie

usch o fy...

2011-03-18 / 08:48:38

Idag va de ju verkligen inte kul att gå upp :/ Bara vräker ner snö, och jag som skulle åka buss ända till jobbet också. Usch!!! Men nu sitter jag iaf här och väntar på att klockan ska bli fem så jag kan få åka hem :D

Igår träffade jag Sandra som jag inte träffar alls mycket längre :/ Det är rätt kul för hon har en sån hund som 'jag' har också, en Dogo Canario. Gör fin, plus en lite mindre sprätt :D Helt underbara hundar. Vi satt iaf och hade världens diskussion om ett ämne hela kvällen :D Haha, det är så komiskt allting! Det va kul o träffa tösa iaf, och hoppas inte det dröjer länge innan vi ses igen.


Vill ha sommar, sommar, sommar!!!!

Akilles och Casper! (Killens hundar)

/perssonsofie

♥♥♥♥♥

2011-03-17 / 13:57:54


Inatt fick jag sova med Nova (syrrans hund) Hon är så himlans go. Men vaknade minst 4 ggr av att jag va tvungen o kolla så jag inte hade sparkat till henne eller något (A) Stackaren har tratt på sig nu. Hon blev kastrerad förra veckan :/ men hon har börjat piggna till nu iaf. Så uppe och springer är hon att.

/perssonsofie

Money money...

2011-03-17 / 11:15:15
Nu när jag äntligen fått jobb o grejjer, så hoppas jag att mina önskningar kommer gå i uppfyllelse :D Nämligen:
* Tatuering
* Tandblekning
* Läppförstorning
* Bil
* Resa utomlands

Sen va de säkert något mer, men som jag inte kommer på nu, men tatueringstid har jag ju fått iaf, om jag kan så att säga. Jag jobbar ju 8.00-17.00 så blir lite tight! Men jag hoppas verkligen att det löser sig (A)
/perssonsofie

Igång igen...

2011-03-17 / 10:20:43

Ja, nu kanske man kan komma igång med bloggandet igen, och
hoppas på att det går bättre än alla andra gånger där jag uppdaterade
en gång i månaden kanske :p

I alla fall,
Sitter på jobbet nu (Koneo, jobbar som receptionist), rätt lugnt, finns inte så mycket att göra  och han som hjälper mig är ledig idag så det är väldans tur att de är lugnt :D

Idag känns som en hopplös dag utan ngra förväntningar!
Fast kanske ska ringa på en lägenhet sen, får se hur det blir, så säger kanske!

Ingenting verkar bli som jag tänkt mig ändå numera.

Jag vill att det ska bli heeeeelg! Nu!!! Har ingenting planerat, men får hoppas att det händer någonting spännande (A)

Menmen, jobba lite nu kanske....suck....

/perssonsofie
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!